Tarihçe

Türk damak zevkinin vazgeçilmez tadı olan DÖNER’i Meşhur SR Sosu ile buluşturarak 2013 yılında SR Ambalaj Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak kurulan şirket; Etimesgut Merkez Şubesi, Elvankent Şubesi, Emirler Şubesi, Polatlı Şubesi, Kahveci SR konsepti ile faaliyetine başlamıştır.

Bayilik ve Franchising başvurularının artması üzerine kurumsallığın sağlanabilmesi, üretim ve sevkiyatın tek bir çatı altında toplanması ve Franchise sisteminin yaygınlaştırılması amacı ile şirket A.Ş. boyutunda büyütülmüş; SR İhtiyaç Maddeleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ismini alarak Gersan Sanayi Sitesi 2307 Sok. No:66 Ergazi-Yenimahalle/ANKARA’ya konuşlandırılmıştır. Hali hazırda üretim, reklam, satış ve pazarlama, yazılım, yönetim, muhasebe, Finans ve İdari İşler departmanları ile bu adreste hizmetine devam etmektedir.

2013 yılında 5 şube olarak faaliyetine başlayan şirket 2014 yılı içerisinde Abidinpaşa Şubesi, Akdere Şubesi, Demetevler Şubesi, Karanfil Şubesi, Selanik Şubesi ile şube sayısını 10’a çıkartmıştır.

2015 yılı içerisinde franchise zincirine Aydınlıkevler Şubesi, Demirtepe Şubesi, Etimesgut-İstasyon Şubesi, Etlik Şubesi, Keçiören Şubesi, Hüseyingazi Şubesi, Ulus Şubesi, Mamak Şubelerini katarak şube sayısını 18’e yükseltmiştir.

2016 yılı içerisinde Kahveci SR ve SR DÖNER konseptlerinden oluşan ve VİP konsept olarak ifade edilen Kırıkkale, Sakarya ve Kumrular Şubeleri ile Şube sayısını 21’e yükseltmiştir. Kızılay Yüksel Caddesinde bir yer kiralanmak suretiyle tadilatına başlanmıştır. Bununla birlikte Ankara ilindeki şube sayısı 22’ye yükseltilmiştir. Yine Ankara ilinde 2017 yılı bütçesi ayrılan A. Eğlence, Tunalı Hilmi, Bahçelievler 7.Cadde, Pursaklar semtleri ile Sincan, Gölbaşı ilçelerinde yer tespit çalışmalarına devam edilmektedir.
SR A.Ş.nin kısa vadede hedefleri arasında yer alan; Ankara ili içerisind
e şube sayısı, kalitede ve lezzette birinci sırada yer almak düşüncesi de böylece gerçekleştirilmiş oldu.

Orta vadede 2017 yılı içerisinde İstanbul iline bölge müdürlüğü konuşlandırmak suretiyle sadece İstanbul ilinde bu yıl içerisinde 10 şube açmak ve 2018 yılında ise şube sayısını 25’e yükseltmek hedeflenmiştir.

Bununla birlikte franchise taleplerinin olduğu illerde şube açma işlemlerine hız verilmiş olup, hali hazırda bu taleplerden Mardin ve Muş iline birer adet şube açılmıştır. Çankırı, Bilecik, Antalya, Trabzon, İzmir illerinden yapılan franchise talepleri üzerine yer tespit çalışmaları devam etmektedir. Uzun vadede gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz Ortadoğu ve Avrupa Ülkelerinin çeşitli şehirlerinde yine franchise sistemi ile Şubeleri açma faaliyetine 2019 son çeyreğinde başlanacaktır.

SR DÖNER kısa sürede damaklarda unutulmaz lezzetler bırakarak, tercih edilen bir marka olmayı almış olduğu HELAL Sertifası ve TSE ile İSO 9001, İSO 22000 belgeleri ile de kanıtlamıştır.

2013 yılında kurulması ve 3 yıl gibi kısa bir süre zarfında kendisini kurumsallık adına ispat etmiş olan şirketimizin misyonu kırmızı ve beyaz et başta olmak kendi bünyemizde kurmuş olduğumuz ve günlük 35.000 kapasiteli lavaş üretim sahamız ile birlikte helal sertifikalı ürünleri kullanarak hijyen, kalite ve uygun fiyat politikası ile konseptinde bir numara olmaktır.