Her şey geleneksel lezzetimiz döneri, yenilikçi bir anlayışla dönüştürmek ve herkesi bu yolculuğa dahil etme aşkıyla başladı. 2013 yılından bugüne gelişen marka gücümüzle Ankara ve çevresinde 40’ın üzerinde noktaya Franchise verdik. 2022 yılında yurt dışındaki ilk restoranımızı, 2023’te ise İstanbul’un en iyi noktalarında 20 yeni restoran açtık. Ve artık tüm Türkiye’de büyümeye devam ediyoruz. 2021’den bu yana üniversite kampüslerinin aranan markası olduk. Gençler arasında da popüler olan markamız Hacettepe Üniversitesi, ODTÜ gibi pek çok okulun, tercih edilen lezzet durağı oldu. Dönerin gerçek lezzetini değiştirmeden enfes soslar, taptaze sebzeler ve çeşit çeşit baharatlarla bambaşka bir boyuta taşıdık. Sır gibi sakladığımız reçetelerimizle saatler süren marinasyon tekniklerini kullanarak çıtayı biraz daha yukarıya çektik. Lezzet tutkunlarına sunacağımız tatları seçerken yöreselliği, yaratıcı teknikleri ve deneyimimizi birleştirdik. Bu tatları misafirlerimizle buluşturmak için renkli ve rahat bir mekan hissi yaratmak ise olmazsa olmazımızdı.
Yerli ve milli sermayesiyle her gün büyüyen SR Döner, misafirlerini meşhur SR lezzetleri ve kalitesiyle buluşturmayı vizyon edinmiştir.
2013 yılından beri değişmez Türk lezzetlerini, kendi üretimimiz olan özel soslar, taze sebzeler ve marine lezzetlerle bambaşka bir konseptte müşterilerimize sunmak.


